-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Genel
Genel HaberleriSancaktepe'de Başkan Döğücü, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı
Sancaktepe'de Başkan Döğücü, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı
Genel
Tarih: 16.03.2021 01:45
Güncelleme: 16.03.2021 01:45
Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına hastane kampüsü içerisine yaptırılan dinlenme bahçesinin açılışı Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün de katıldığı etkinlikle gerçekleştirildi.
Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşen programa Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün yanısıra AK Parti İstanbul Milletvekili, Osman Boyraz, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiğit ve sağlık çalışanları katıldı.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte hizmete açılan dinlenme bahçesinin yanı sıra tamamı sağlık çalışanlarınca çizilen resimler de sergilendi.
Sergide, Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiğit, Uzm. Dr. Aklime Işık, Hemşireler Nagihan Ergitürk, Melike Gül, Radyoloji Teknikeri Songün Poyraz ve Eczaneci Kübra Türkaydın tarafından çizilen 54 adet resim yer alıyor.
“HASSASİYETLERİNİ VE İNCE RUHLARINI YAPTIKLARI RESİMLERE YANSITMIŞLAR”
Etkinlikte konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Kıymetli sağlık çalışanlarımızın koronavirüs ile mücadele sürecinde göstermiş oldukları fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Çeşitli çalışmalarla onların hep yanlarında olmaya çalıştık. Sağlık çalışanlarımızın dinlenebilmesi için güzel bir park açtık. Doktorlarımızın sanatçı ruhuna sahip olduklarını biliyoruz. Sağlık çalışanların yapmış olduğu resimleri görünce çok mutlu oldum. Hassasiyetlerini ve ince ruhlarını yaptıkları resimlere yansıtmışlar. Bu vesileyle 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” diye konuştu.
“BU MÜCADELEDE BİZİMLE BİRLİKTE OLDUĞUNU HİSSETTİREN BİR MİLLETE SAHİBİZ”
Programda konuşan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiğit, “Pandemi dönemi bizler için meşakkatli olduğu kadar onur vesilesi de oldu. Bu mücadelede bizimle birlikte olduğunu hissettiren bir millete sahibiz. İnsanlarımıza mahçup olmadığımız için mutluyuz. İnsanların kanına, canına ve kalbine dokunmak mesleğimizin bir parçası. Bu sergiyle de insanların ruhuna dokunduk. Belediye başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hastanemize bir tablo kadar güzel yeşil bir alan hediye etti” şeklinde konuştu.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN ANLAMLI SERGİ
Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, tamamı sağlık çalışanlarınca çizilen resimler sergilendi.Sergide, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiğit, Uzm. Dr. Aklime Işık, Hemşireler Nagihan Ergitürk, Melike Gül, Radyoloji Teknikeri Songün Poyraz ve Eczaneci Kübra Türkaydın tarafından çizilen 54 adet resim yer alıyor.
Programa katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına hastane kampüsü içerisine yaptırılan dinlenme bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.
İftarda hızlı ve aşırı yemek metabolizmayı zorluyor!
Ramazan yoğunluğunda gıdanın değerini korumak “doğru lojistik” ile mümkün
YEŞİLAY’DAN ÇOCUK DOSTU DİJİTAL OYUNLAR İÇİN ÖNEMLİ ADIM
Kadir Has Üniversitesi Koordinasyonunda Küresel Bir Siber Güvenlik Modeli
“Bitter Çikolata Yaşlanmayı Yavaşlatıyor, Ancak Bilinçli Tüketilmeli”
KADIN HASTALIKLARINDA İZSİZ CERRAHİNİN 7 ÖNEMLİ AVANTAJI
LİSELİ GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK “AI STARTUP STUDIO” PROGRAMI SONUÇLANDI
Turizm, Gastronomi ve Ağırlama Sektörünün Öncü İsimleri “Ağırlama Sisteminde Ekosistem” Temasıyla FSUMMIT 2026’da Buluştu.
72. Sait Faik Hikâye Armağanı başvuruları için son günler
RAMAZAN AYINDA SAĞLIKLI BESLENMENİN İP UÇLARI
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu “Gelenekten Geleceğe” temasıyla Çeşme-Ankara rotasında 61.kez Türkiye yollarına çıkmaya hazır
Türk Otelcilik Sektöründen Küresele Güçlü Bir Adım:
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK
Göz damlası kullanmak orucu bozmaz
Geleceğin Teknolojileri "Generation Next Summit"te konuşuldu
Ramazan’da Tatlı Keyfi Hafifliyor: Ekici’den Protein Zengini Bir Tatlı
14-24 Yaş Arasındaki Gençleri Hayata Hazırlayan Uluslararası Gençlik Ödülü Programı Türkiye’de 21 Bini Aşkın Öğrenciye Ulaştı
Sancaktepe Belediyesi Ramazan Ayına Kapsamlı Organizasyonla Hazır
Sancaktepe’de Anlamlı Gece: İş Dünyasından Eğitime Güçlü Destek
Dijital geçmişiniz geleceğinizi karartmasın!
MÜZİKLE TERAPİ TOPLULUĞU'NDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
LÖSEV İSTANBUL’DA ARA TATİL ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU GEÇTİ
DENİZLERİN GELECEĞİ SOFRADA BAŞLIYOR
YEŞİLAY DÜNYA KAR MOTOSİKLETİ ŞAMPİYONASI BAŞLADI
Sancaktepe Birlik Cemevi’nden Hızır Orucu Etkinliği: "Gelin Canlar Bir Olalım"
Kış lastiklerinin hava basıncı ne olmalı?
CENTRAL HOSPITAL’DA “DOĞUDAN BATIYA ÇOCUK GÖZÜNDEN GELECEĞİN DÜNYASI” TEMALI RESİM SERGİSİ AÇILDI
"Yerinde Duramayan Çocuk" Demek Asıl Sorunun Üzerini Örtüyor
TEKİRDAĞ’IN ULAŞIMI BÜYÜKŞEHİR’LE GÜÇLENİYOR
Gürgentepe Akörenliler Derneği’nden Eğitime Destek Gecesi
Yükleniyor
LİG TABLOSU
Takım
O
G
M
B
Av
P
1.GALATASARAY A.Ş.
25
19
2
4
41
61
2.FENERBAHÇE A.Ş.
25
16
0
9
32
57
3.TRABZONSPOR A.Ş.
25
16
3
6
22
54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş.
25
13
5
7
15
46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ
25
12
7
6
17
42
6.GÖZTEPE A.Ş.
25
11
5
9
10
42
7.KOCAELİSPOR
25
9
10
6
-3
33
8.SAMSUNSPOR A.Ş.
25
7
7
11
-3
32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
25
7
9
9
-3
30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.
25
7
9
9
-10
30
11.CORENDON ALANYASPOR
25
5
8
12
-4
27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ
25
6
12
7
-6
25
13.TÜMOSAN KONYASPOR
25
5
11
9
-10
24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR
25
6
13
6
-15
24
15.İKAS EYÜPSPOR
25
5
13
7
-17
22
16.KASIMPAŞA A.Ş.
25
4
12
9
-15
21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR
25
3
11
11
-27
20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK
25
3
17
5
-24
14




